Framtida hörsellösningar

Är du användare av Cochlears hörselimplantat eller produkter?

Skulle vilja delta i utvecklingen av framtida hörsellösningar 2023?

Då är det DIG vi söker!

Cochlear arbetar hela tiden för att förbättra hörupplevelsen för sina användare. För att kunna göra detta på bästa sätt vill vi på forskningsavdelningen i Mölnlycke (utanför Göteborg) ha hjälp av användare för att säkerställa att produkterna ger en god ljudkvalité.

Om du är intresserad kan du få vara med i studier, fokusgrupper eller marknadsundersökningar baserat på produkter under utveckling.

De studier som utförs på Cochlear är godkända av Läkemedelsverket och Etikprövningsmyndigeten. En studie kan variera beroende på syftet men oftast innehåller den hörsel och taltester (för att mäta taluppfattbarheten i olika ljudmiljöer) och din bedömning av hur du tycker att olika ljud låter genom den nya funktionen/apparaten. Deltagande i en studie innebär att vi behöver träffa dig på vårt kontor i Mölnlycke.

Vid deltagande i fokusgrupper och marknadsundersökningar samlar vi ENDAST in dina synpunkter och vad du föredrar kring de nya produkterna. Dessa undersökningar kan ske både på plats, via länk eller telefonsamtal. De kan också ske enskilt eller i grupp.

Vid deltagande i undersökningar och studier utgår viss ersättning för tiden samt resor. Du väljer själv hur ofta du vill bli kontaktad eller delta i våra undersökningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa dig med dina befintliga implantat/produkter.

Låter det intressant är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse i formuläret till höger. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss legitimerade audionomer, Therese Agat, Jenny Andersson eller Therés Björk:

Telefon: 031- 792 45 00
E-mail: audionomgruppen@cochlear.com


För att vi ska kunna lagra dina personuppgifter behöver vi ditt godkännande. Personuppgifterna kommer endast användas för att kunna kontakta dig med förfrågan om du vill delta i studie/undersökning.

Om du vill veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter eller önskar skicka in ett godkännande av lagring av dina personuppgifter, kontakta oss på ovan angivna uppgifter.

Registrera dig här!

Scroll to top